Plakát ke čtvrtému Thorovi ukazuje Thora a Mighty Thora ve víru boje. A která další postava z jedničky se vrátí ve druhém Black Pantherovi


 Komiksové střípky.

Nedávno Thor: Love and Thunder/Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) překonal rekord v případě nejkratšího časového rozestupu mezi zveřejněním prvního traileru a premiérou, ale absence upoutávky neznamená, že se občas neobjeví nějaký propagační materiál. Jako například následující banner, který ukazuje oba Thory, kteří se ženou do boje. 

Zdroj: Marvel Studios

Chadwick Boseman se ve druhém Black Pantherovi bohužel nevrátí, protože v roce 2020 zemřel, ale samozřejmě uvidíme poměrně velké množství postav z jedničky. A podle všeho to bude i W'Kabi (Daniel Kaluuya). 

SOUVISEJÍCÍ: V THOR: LÁSKA JAKO HROM PRÝ BUDE K VIDĚNÍ STVOŘITELKA BLACK PANTHERA

Marvel to zatím oficiálně nepotvrdil, ale kostymérka Stacy Caballero ve svém profesním životopisu na svých stránkách uvedla, že pracuje na filmu Black Panther 2 právě jako Danielova kostymérka. 

Samozřejmě je nutné to brát s určitou rezervou, ale návrat W'Kabiho by nebylo překvapením. Premiéra filmu je naplánována na 10. 11. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat