Fantastická čtyřka: Tvůrce Spider-Mana se vzdal režie, chce si oddechnout od komiksového žánru

 


Škoda.

Když bylo oznámeno, že Marvel připravuje reboot Fantastické čtyřky a ujme se ho režisér Jon Watts, většina lidí asi byla nadšená, protože ten stojí za aktuální trilogií Spider-Man, která je bezpochyby povedená. Tím pádem byla nová Fantastická čtyřka v dobrých rukou. 

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK VLASTNĚ VYDĚLAL SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA

Bohužel, nyní vyšlo najevo, že Watts za kamerou stát nebude, vzdal se režie očekávané komiksovky. V tomto případě ale nejde důvody v podobě například kreativních rozdílů či něčeho podobného, podle všeho si prostě a jednoduše chce na chvíli oddechnout od komiksových filmů. 

K situaci se vyjádřili kreativní prezident Marvelu Kevin Feige a spoluprezident Marvel Studios Louis D’Esposito:

"Spolupracovat s Jonem na filmech Spider-Man bylo skutečným potěšením. Těšili jsme se na další spolupráci v případě přivedení Fantastické čtyřky do MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), ale rozumíme a podporujeme jeho důvody k odstoupení. Věříme, že budeme mít v budoucnu další příležitost spolupracovat."

Watts pak poznamenal:

"Natočení tří filmů Spider-Man pro mě bylo neuvěřitelnou a životní zkušeností. Budu navždy vděčný za to, že jsem byl součástí Marvelovského filmového universa sedm let. Doufám, že budeme znovu spolupracovat a nemůžu se dočkat, až uvidím realizace neuvěřitelné vize v podobě Fantastické čtyřky."

Zatím není jasné, kdo by Wattse mohl nahradit, ale doufejme, že bude mít Marvel šťastnou ruku, Fantastická čtyřka je očividně látka, se kterou se někteří tvůrci v minulosti dost prali.

Zdroj: Deadline, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat