Které projekty byste měli vidět před Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Chyba z upoutávky. A figurka na počest Chadwicka Bosemana


Komiksové střípky.

Už 5. 5. 2022 dorazí do kin film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a samozřejmě navazuje na předchozí projekty z Marvelovského filmového universa, tím pádem bylo nebylo od věci si některé z nich před zhlédnutím druhého Strange (pravděpodobně znovu) pustit. 

Které jsou ty nejdůležitější? To prozradily stránky oficiálního klubu fanoušků Disneyho D23.

1) Doctor Strange (2016) je samozřejmou volbou, jde o první film, ve kterém byl k vidění Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

2) WandaVision je seriál, který se zaměřil na Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Ta ve druhém Strangeovi sehraje velmi důležitou roli. 

3) What If...? je prvním animovaným seriálem Marvelu pro streamovací službu Disney+ a některé epizody jsou věnovány právě Doctoru Strangeovi a Scarlet Witch.

4) Spider-Man: Bez domova (2021) je poslední "nutnou" podívanou, abyste pochopili to, co se ve druhém Strangeovi děje. 

Pokud zhlédnete výše uvedené filmy a seriály, neměli byste se v příběhu Doctor Strange v mnohovesmíru ztrácet. 

Teď něco pro pobavení, diváci si všimli jedné chyby v upoutávce na druhého Strange. Konkrétně je v ní vidění jeden člen komparzu. Ten se ve videu mihne čtyřikrát, ale nedává to úplně smysl, přesvědčte se sami. 

Ve druhém Black Pantherovi (premiéra 10. 11. 2022) si bohužel nezahraje Chadwick Boseman, který v roce 2020 zemřel. Zůstane ovšem navždy součástí marvelovského universa a bude na něj vzpomínáno. Důkazem budiž například jeho nová oficiální figurka, která je součástí kolekce The Marvel Studios Legacy.

Zdroj: Hasbro

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat