Marvelovské seriálu na Disney+ jsou skvěle sledované. Jenže je tu jedna věc, která jejich úspěch kazí


 Která?

Streamovací společnosti Disney+ nabízí velmi slušnÉ množství zajímavých projektů a jedněmi z těch nejlákavějších jsou určitě marvelovské seriály, které si nezadají se svými filmovými bratříčky, jde o série, které mají špičkovou produkci i obsazení. 

SOUVISEJÍCÍ: LOKI VE DRUHÉ ŘADĚ SVÉHO SERIÁLU BUDE CHAOTICKÝ

Není tak divu, že jsou úspěšné, pokud jde o sledovanost, ale také bodují na předávání různých cen. Všechny dosavadní marvelovské série se po uvedení vyšvihly na první místo nejsledovanějších seriálů na streamovacích platformách celosvětově, což je rozhodně pozitivní zpráva. Ovšem je tu jedna překvapivá věc a to, že podle analytické společnosti Parrot Analytics bodují seriály u předplatitelů služby Disney+, ale nedaří se jim přilákat výraznější množství nových předplatitelů, což je rozhodně nemilé. 

Z toho asi nebude Disney nadšený, protože konkurence není malá a získat nové uživatele je klíčové a zatím se to marvelovským seriálům příliš nedaří. Tak snad se situace změní, aby Disney neztratil chuť do nich investovat. Přece jen, jedna epizoda marvelovských seriálů vyjde údajně v průměru až na 25 milionů dolarů. 

Zdroj: Bussiness Insider, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat