Vetřelec: Vznikne nejen seriál, ale také film. A zřejmě bude silně hororový


Minimálně jméno tvůrce to naznačuje.

Filmová série Vetřelec se stále snaží získat si zpět své zvučné jméno, ale úplně se jí to nedaří. Zatím poslední film Vetřelec: Covenant (2017) se sice novinářům líbil, ale tržby nebyly úplně to pravé ořechové. 

SOUVISEJÍCÍ: NEBUDE TO JEN OBYČEJNÝ AKČNÍ HOROR, TVRDÍ O SERIÁLOVÉM VETŘELCI TVŮRCE

Značka to tak zkusí v seriálových vodách, připravuje se série Alien, která ještě nemá stanovenou premiéru. Ale nejen to, aktuálně bylo oznámeno, že byl schválen i další celovečerní film. 

O příběhu zatím není nic známo, projekt je v počátečních fázích vývoje, ale už bylo odhaleno to, kdo ho bude režírovat a napíše scénář. Jméno tvůrce zní Fede Alvarez, který se specializuje na horory, má na kontě novou verzi Lesního ducha (2013) a filmy Smrt ve tmě. Dá se tak tušit, že film se vrátí k hororovým kořenům série. 

Pokud jde o "otce" filmového Vetřelce Ridleyho Scotta, ten se u nového projektu ujme produkce, Fede se tak může spolehnout na jeho pomoc, pokud by ji potřeboval. Ostatně, v minulosti Alvarez kontaktoval Scotta s tím, že má nápad, kterým směrem Vetřelce posunout a podle všeho se mu nedávno Scott ozval. Zřejmě ho to tedy zaujalo. 

Datum premiéry (ani natáčení) zatím stanoveno nebylo, ale film zřejmě nepůjde do kin, bude k vidění na streamovací službě Hulu. 

Zdroj: THR, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat