Já, legenda 2: V pokračování se vrátí Will Smith. Zahraje si v něm i Michael B. Jordan


 Fandové filmu z roku 2007 se můžou těšit na pokračování.

Už je to nějakých patnáct let, co měl premiéru povedený film Já, legenda (2007) a s ohledem na to, jak se vyvinul příběh (hlavní hrdina v podání Willa Smitha se obětoval, byť existuje alternativní, ale nekanonický konec, kde přežil) asi příliš lidí nevěřilo, že bude pokračování a to přes fakt, že hodnocení byla velmi dobrá a tržby ve výši téměř 586 milionů dolarů tvůrcům také jistě udělaly radost. 

SOUVISEJÍCÍ: V PLÁNU JE NEJEN SERIÁLOVÝ VETŘELEC, ALE I DALŠÍ CELOVEČERNÍ FILMY

Samozřejmě se čas od času o dvojce mluvilo, ale nevypadalo to příliš reálně. Nicméně žijeme v době, kdy se "oživují" i značky, u kterých se to příliš nečeká a to platí i pro Já, legenda. Bude druhý díl. 

V něm se vrátí Will Smith a k němu se přidá také Michael B. Jordan. Nebylo řečeno, koho druhý zmíněný ztvární a stejně tak není jasné, jestli půjde o prequel k původnímu filmu (což by vysvětlovalo účast Smitha) nebo ho máme očekávat například ve flashbacích (případně bude Smithův návrat vysvětlen úplně jinak).

Co se o projektu ví, je to, že se opět zapojí spoluscenárista jedničky Akiva Goldsman. Otazník visí nad režisérem prvního filmu Francisem Lawrencem, ale není příliš pravděpodobné, že se bude angažovat s ohledem na to, že před pár lety prohlásil, že pokračování není nezbytné. 

Zatím není jasné, kdy se začne natáčet, ani kdy by se měla odehrát premiéra.


Zdroj: Deadline, Warner Bros. Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat