Scarlet Witch by prý mohla dostat vlastní film


Po seriálu vlastní celovečerní projekt?

Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) už působí v Marvelovském filmovém universu relativně dlouho a patří k vůbec nejsilnějším postavám, které v něm jsou. A také k těm, které jsou velmi zajímavé. Což dokázal například její seriál WandaVision a určitě to potvrdí i film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). Ale nyní se objevily (zatím nepotvrzené) zprávy, že by poté mohla dostat Scarlet Witch vlastní film. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT NEJLEPŠÍ VĚCÍ NA WANDAVISION

S tímto tvrzením přišel profil My Time To Shine Hello, který často přináší autentické informace. Podle něj by film měl být adaptací komiksové zápletky Children's Crusade, ve které se dvojce superhrdinů, členů týmu Young Avengers a sourozenců Wiccana a Speeda rozhodne najít Scarlet Witch, protože se Wiccanovy magické schopnosti začínají vymykat kontrole. A znalcům komiksů asi netřeba připomínat, že Wiccan a Speed jsou děti Scarlet Witch a Visiona.

O filmu zatím nejsou známy žádné podrobnosti a musíme si počkat, jestli ho Disney a Marvel vůbec potvrdí, ale nebylo by to šokem s ohledem na popularitu Scarlet Witch.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat