Deadpool 3: Film má režiséra. A ten chce, aby se znovu setkali Hugh Jackman a Ryan Reynolds


Fandové by určitě nebyli proti. 

To, že by měl vzniknout třetí díl Deadpoola není tajemstvím, ovšem mluví se o tom, že se Disney příliš nežene do natáčení. A zdálo se, že na tom bude něco pravdy s ohledem na to, že jsme v posledních době neměli příliš zpráv, které by se filmu týkaly. 


Teď se ale objevila jedna velká - jméno režiséra. Bude jím Shawn Levy. Ten s představitelem Deadpoola Ryanem Reynoldsem spolupracoval na povedených filmech Free Guy (2021) a aktuální hitovce od Netflixu Projekt Adam (2022). A zajímavé je jeho prohlášení, které zní:

"Neřeknu kdy nebo jak, ale určitě můžu potvrdit můj zájem a odhodlání být tím šťastlivcem, který dá v jednom filmu dohromady tyhle dva úžasné bohy (Ryana Reynoldse a Hugha Jackmana, pozn. redakce). Dojde k tomu a budu to já [kdo to udělá]."

Samozřejmě tím tvůrce nepotvrdil, že to bude zrovna třetí Deadpool, kde se tihle dva setkají. A i kdyby ano, tak by se tam Hugh Jackman nemusel objevit jako Wolverine, ale zatím opravdu můžeme jen spekulovat o tom, co bude k filmu k vidění. 

O čem ale spekulovat nemusíme je to, že projekt bude mládeži nepřístupný a scénář obstarají Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin. Datum premiéry naopak známo není. 

Zdroj: THR, ComicBook, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat