Doctor Strange 2: Objeví se ve filmu Nicolas Cage? Co na to řekl herec


 Zopakuje si roli Ghost Ridera?

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) bude plný zajímavých cameo rolí a s ohledem na to, že se bude operovat s Multivesmírem si scenáristé mohou dovolit téměř cokoliv. A tak zaznívají dohady, že uvidíme i některé nečekané postavy. 

SOUVISEJÍCÍ: EMMERICHŮV NOVÝ FILM PROPADL. A TAK SE PUSTIL DO KRITIKY KOMIKSOVEK

Například se spekuluje o tom, že by se do role Ghost Ridera mohl vrátit Nicolas Cage. A právě ten na to byl tázán. Jeho odpověď je nepřekvapivě dost obecná:

"Jsou tu určitá populární témata a chápu to, protože jde o věci, které se na internetu bleskově šíří. Vždy jsem obdivoval svět komiksů a vždy jsem si myslel, že tyhle příběhy jsou opravdu barvité a zábavné a upřímně prospěšné. Nevím, co je cílem lidí, kteří se je snaží shodit. Opravdu si myslím, že mají velkou hodnotu v tom, že dělají lidé šťastnějším."

Cage zřejmě naráží na filmaře, kteří komiksový žánr pomlouvají a bohužel jich není málo. Ale pokud jde o odpověď na to, zda ho uvidíme ve druhém Doctoru Strangeovi, tak samozřejmě konkrétní informace nenabíl. Musíme se nechat překvapit, i když já se domnívám, že to není příliš pravděpodobné (nicméně se můžu mýlit). 

Zdroj: THR, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat