Nova: Na veřejnost zřejmě unikly některé překvapivé detaily o sólovce oblíbené marvelovské postavy


 Čeho bychom se měli dočkat? POZOR, POTENCIONÁLNÍ SPOILERY!!!

O tom, že význačný člen galaktické policie Nova Corps známý jako Nova dostane vlastní projekt se mluví už delší dobu. Nedávno pak vyšlo najevo, že se ledy konečně hnuly a začalo se pracovat na scénáři, který obstará Sabir Pirzada

SOUVISEJÍCÍ: JAK TO VYPADÁ SE SÓLOVKOU NOVY?

A netrvalo to dlouho a objevily se detaily o příběhu. Samozřejmě Marvel ani Disney je nepotvrdily, ale to oni nedělají téměř nikdy. Podle dostupných zdrojů máme očekávat hned dva nositele jména Nova. A to prvního Novu Richarda Ridera, který se představil v roce 1976 a Sama Alexandera, který byl v komiksu poprvé k vidění v roce 2011.

Podobně jako v komiksu bude příběh operovat s tím, že Richard jako Nova už nějakou dobu působí a v případě Sama uvidíme to, že se téhle role teprve ujal. A podle všeho na konci filmu, nebo seriálu (zatím není jasné, čeho z toho se dočkáme) budou oba pánové dál aktivně působit, jinak řečeno, Sam nepřevezme pochodeň po Richardovi. Nicméně to vypadá, že zatímco Richard zůstane ve vesmíru, aby se zaměřil na problémy větší rozsahu, Sam se usídlí na Zemi, na kterou bude dohlížet. 

Ovšem, s ohledem na to, že se zatím nezačala natáčet a asi ještě nějakou chvíli nezačne, tak se klidně může stát, že se ještě plno věcí změní, tím pádem berte tyhle informace s rezervou. 

Zdroj: Cosmic Circus, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat