The Boys: Epizoda ze třetí řady bude hodně hodně hodně velká divočina, která asi vyvolá velký poprask

Ne, že by to bylo pro fandy komiksu překvapením. 

Třetí řada The Boys/Banda ještě ani nebyla k vidění, dočkáme se jí od 3. 6. 2022 a už teď vyvolává bouřlivé reakce. Necenzurovaný trailer se dočkal dvaceti milionů nahlášení za nevhodný obsah a dá se tušit, že puritánům dá pořádně zabrat si samotný seriál. 

SOUVISEJÍCÍ: NA TRAILER NA TŘETÍ ŘADU THE BOYS SI LIDÉ STĚŽUJÍ VE VELKÉM

Což bude dvojnásob platit pro epizodu nazvanou Herogasm. Pokud znáte komiksovou předlohu, tak víte, že jde o jednu z nejkontroverznějších zápletek, které se v ní objevily. Šestidílná komiksová minisérie se zaměřila na výroční akci, během které si "superhrdinové" užívají velmi divoké časy.

A toho se dočkáme i v seriálové adaptaci. Šestá epizoda třetí řady bude inspirována právě Herogasmem a přestože nedojde na některé momenty (jako sex Homelandera se Soldier Boyem), uvidíme plno věcí, které nás asi nenechají v klidu.

Právě představitel Soldier Boye Jensen Ackles prozradil následující:

"Myslím, že všichni ví, že si zvládli v téhle řadě podmanit Herogasm. Jak to udělali, to vám neřeknu, ale... kruci, řeknu vám jeden příběh. Přišel jsem na natáčení, nebyl jsem součástí dané scény nebo něco takového, ale v daný den jsem pracoval a šel jsem kolem operátora kamery, který jedl sendvič mimo plac, měl dole masku. Jedl sendvič a měl zvláštní výraz a já mu říkám, 'Hej chlape, co se děje? Jak to tam jde?' a on na to, 'Chlape, dneska jsem viděl určitý věci!' A já na to, 'Oh, oh, ne!' Takže ano, dobré časy."

Jestli jste viděli první dvě řady, tak víte, že se tvůrci nedrží zpátky a zdá se, že třetí řada by v tomto ohledu mohla jít ještě dál.

 

Zdroj: The Boys Twitter, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat