Nejlepší projekt, na kterém jsem kdy pracoval, prohlásil Gunn o marvelovském speciálu. A Black Panther 2 je dotočen


 Komiksové střípky.

James Gunn si na nějakou dobu odběhl k DC (kde natočil skvělý Sebevražedný oddíl a vynikající seriál Peacemaker, který dostane druhou řadu), ale nezanevřel ani na Marvel. V jeho případě pracuje na několika projektech a to včetně vánočního speciálu Strážců Galaxie

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ BLACK PANTHER JE LEPŠÍ NEŽ JEDNIČKA, PROHLÁSILA HEREČKA

A podle Jamese Gunna se máme na co těšit. Nejen, že podle něj se v něm objeví jedny z nejlepších postav z Marvelovského filmového universa všech dob (samozřejmě neprozradil o koho jde), ale také...

"Vánoční speciál je tou nejlepší věcí, kterou jsem ve svém životě udělal. Je to naprosto šílené a každý den je pro mě překvapením, že to vůbec děláme. Všichni to naprosto milujeme. Je to něco, co jste zatím nikdy neviděli. Nemůžu se dočkat, až to lidé uvidí."

Premiéra speciálu by se měla odehrát v prosinci tohoto roku.

O trochu dříve uvidíme druhého Black Panthera, který bude mít premiéru 10. 11. 2022 a rozhodně bude zajímavé sledovat, jak bude film vypadat s ohledem na to, že představitel hlavní role Chadwick Boseman bohužel v roce 2022 zemřel. 

A pokud jde o samotný projekt, aktuálně bylo oznámeno, že byl dotočen, což dal vědět kameraman Autumn Durald. Nyní se začne pracovat na postprodukci, aby byl film připraven na premiéru. 

Zdroj: RadioTimes, Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat