K jaké změně muselo dojít v případě WandaVision. Trailer na nový DC seriál. A kdy se v plné kráse zřejmě představí Blade


 Komiksové střípky.

Projekty z Marvelovského filmového universa jsou silně propojeny, takže se jednotlivé seriály a filmy přizpůsobují svým kolegům. A výjimkou není ani seriál WandaVision. V jeho případě například došlo k modifikaci vizuální efektů. Jaké a proč? To prozradila Jana Schrimer, která pracuje pro vizuální oddělení:

"Řešili jsme to, které runy chtějí použít. Pamatuji si, že první symboly podle nich vypadaly příliš jako vločky. Jiné návrhy podle nich byly příliš podobné jazyku Wakandy, takže si je nevybrali. Nakonec měly symboly více tradiční čarodějnický vzhled."

Řeč je o finální bitvě, ve které Wanda (Elizabeth Olsen) použila magické runy, které jí pomohly zvítězit. A očividně i takové drobnosti byly pro Marvel důležité a vybíral si každou runu.

Zajímavá komiksovka

Warner Bros. nabízí na své streamovací platformě HBO Max už slušné množství DC projektů a brzy přibude další. Konkrétně seriál na motivy DC komiksu DMZ, ve kterém se hlavní role ženy hledající svého syna v New Yorku ujme komiksová veteránka Rosaria Dawson. Seriál bude mít čtyři díly a nově byl nabídnut trailer. Premiéra je naplánována na 17. 3. 2022.


Technicky řečeno se nový Blade (Mahershala Ali) v Marvelovském filmovém universu už představil, jeho hlas byl slyšet v potitulkové scéně v Eternals (2021), nicméně jsme Bladea zatím neviděli. A ano, víme, že je v přípravách jeho sólovka, ale zřejmě ho uvidíme dříve a to v halloweenském speciálu pro streamovací službu Disney+ jménem Werewolf By Night. Přesné datum premiéry speciálu není známo, ale bude to určitě dříve, než se dočkáme filmu Blade, což by mělo být pravděpodobně za dva roky.

Zdroj: The Art of WandaVision/The DirectThe Cosmic Circus

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat