Hvězda Black Widow jedná o roli ve druhé Duně. A proč se nemohla aktuální představitelka Catwoman ucházet o stejnou roli v Temný rytíř povstal


 Komiksové střípky.

Vycházející hvězdou Marvelovského filmového universa je bezesporu Florence Pugh, která by měla převzít pochodeň Black Widow. A nutno říct, že si Florence velmi rychle získala hromadu fanoušků a není divu, ve filmu Black Widow (2021) byla skvělá. 

Logicky je tak o ni velký zájem a to i ze strany tvůrců filmů Duna. Nově vyšlo najevo, že Florence jedná o roli princezny Irulan Corrino ve druhém dílu

Irulan je výraznou postavou a Florence by se na ni určitě hodila, ale ještě není ruka v rukávu. Jednání jsou na dobré cestě, ovšem herečka čeká na to, až bude dokončen scénář, aby si ho přečetla a také má naplánované i jiné projekty, tím pádem bude záležet i na jejím rozvrhu. 

Premiéra druhé Duny by se měla odehrát 19. 10. 2023.

Napoprvé to nevyšlo, napodruhé ano

Jednou z velmi chválených věcí na novém Batmanovi (2022) je Zoë Kravitz, která ztvárnila roli Seliny Kyle/Catwoman. Ovšem, herečka se o tuhle roli ucházela už před 10 lety a to ve filmu Temný rytíř povstal (2012). Nebyla ale pozvána ani na casting:

"Nevím, jestli to přišlo přímo do Chrise Nolana (režisér, pozn. redakce). Myslím si, že to byl pravděpodobně castingový režisér nebo někdo podobný nebo možná asistent castingového režiséra. To, že jsem žena jiné barvy pleti a herečka a to, že vám v dané době řekli, že se nemůžete účastnit zkušebního čtení [scénáře] kvůli barvě vaší pleti a to, že padlo slovo 'urban', to bylo to, co bylo na dané situaci drsné."

Údajně mělo být herečce řečeno, že je "too urban" (výraz používaný pro někoho, kdo působí jako člověk z ghetta) a proto nebyla pozvána na casting. Ale očividně se trpělivost vyplatila a Zoë ukázala, že na roli Catwoman rozhodně má.

Zdroj: THR, The Guardian, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat