Doctor Strange 2: Patrick Stewart zřejmě potvrdil svůj návrat v roli Profesora X



Ne, že by to bylo překvapení. 

To, že se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) vrátí Profesor X v podání Patrick Stewarta si štěbetají i zmutovaní vrabci na střeše, ale zatím to samozřejmě nebylo oficiálně potvrzeno. Ovšem v traileru byl slyšet hlas, který zněl jako Patrick Stewart a ten nepotvrdil, že to byl on. Ale nyní se nechal slyšet:

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI PRÝ WOLVERINE BUDE. ALE NEZAHRAJE SI HO HUGH JACKMAN

"No, měl jsem vypnutý telefon, když k tomu došlo (zveřejnění traileru, pozn. redakce), takže jsem nic neslyšel. Bylo to až další den ráno, když jsem vstal a podíval se na telefon a zjistil jsem, že jsem byl zavalený zprávami a můj PR tým mi poslal reakce, které podrobně popsal a předal mi je. Vlastně jsem nepoznal svůj hlas, zněl odlišně. Možná jsem byl nachlazený nebo něco jiného, nevím. Ale byl jsem překvapen, viděli jen část mého ramene a možná můj ušní lalůček, nic jiného. A vznikla spousta spojení. Ale ano, potěšilo mě to."

Není se asi těžké dovtípit, že tohle je v podstatě potvrzení účasti Patricka. Není uvedeno ani mezi řádky, je to uvedeno jasně. A bude to opravdu velká věc, oficiálně se tak propojí komiksové universum od Foxu s Marvelovským filmovým universem, což bude bezesporu zlomová událost.

Zdroj: Jake Takes, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat