Batman: S mým obsazením do hlavní role nebylo spokojeno "jen" 70 % lidí, zavtipkoval Robert Pattinson


 Herec se vyjádřil k nepříjemnému tématu.

Je to poměrně častá věc. Pokud je do role ikonické postavy (kterou navíc před ním už hrál někdo jiný) obsazen nový herec, pak se často ozve dost brblalů, kterým se to nelíbí a peskují, aniž by viděli, jaký daný člověk odvede výkon.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZENTI JSOU Z NOVÉHO BATMANA NADŠENÍ

To samozřejmě platí i pro Roberta Pattinsona, který byl obsazen jako Bruce Wayne/Batman ve filmu Batman (2022). A protože ho plno lidí zná jen z Twilight ságy, následovalo pozdvižení, vznikaly petice a lidé fňukali a fňukali a fňukali. 

Nakonec se ale ukázalo, že Robert nebyl vůbec špatná volba (samozřejmě nesedí každému, ale to ani není možné). A herec se aktuálně k prvotním reakcí lidí vyjádřil:

"Vlastně mě zesměšňovali méně, než je u mě obvyklé. Šokovalo mě to. Pouze 70 % negativních reakcí? To je na jedničku. Před nějakými pěti lety bych byl poslední osobou, která by předpokládala, že budu obsazen jako Batman. Běžně nejsem zvažován do rolí superhrdinů. Obvykle obsazují někoho, kdo je naprosto neznámý nebo nevím, někoho, kdo je více zřejmou volbou. Nerozumím tomu, co na Batmanovi je, ale skutečně jsem se na to upnul a tlačil na mého agenta. Opravdu miluji Mattovu (režisér Matt Reevese, režisér, pozn. redakce) práci na filmech Planeta opic a další Mattovu práci a pomyslel jsem si, že když zvládne dostat takový herecký výkon z opice... (smích). Poté jsem potkal Matta a měl k postavě Batmana opravdu zajímavý přístup a působilo to velmi odlišně a svým způsobem riskantně. Připadalo mi to jako velká hora ke zdolání."

To, jak si Robert v ikonické roli může v českých kinech zjistit od 3. 3. 2022.

Zdroj: The LA Times, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat