Mládeži přístupný Daredevil? Jeho představitel si to umí představit, ale raději by něco drsnějšího


 Charlie Cox se rozpovídal o Daredevilovi. 

Nedávno jsme se dozvěděli, že marvelovské seriály ze streamovací společnosti Netflix zamíří na streamovací službu Disney+ a to samozřejmě spustilo diskuse o pokračování příběhů Matta Murdocka/Daredevila (Charlie Cox).

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDA STRANGER THINGS SE PŘIDÁVÁ K MARVELU 

Ve Spider-Man: Bez domova (2021) se tahle postava vrátila do Marvelovského filmového universa a mluví se o tom, že s ní má Marvel velké plány. A byť to je dobrá zpráva, někteří se obávají toho, že by Marvel mohl utlumit drsnost téhle postavy, protože není specialistou na podívané pro dospělé diváky. 

Co si o o takové možnosti myslím Charlie?

"Jsem velký fanda všeho, co zatím udělali a rozhodně bych je nepodceňoval... takže, pokud by chtěli natočit mládeži přístupnou verzi Daredevila, podpořil bych je v hledání cesty k tomu, aby to stylem bylo v souladu se vším, co jsme zatím udělali. Možná by tam bylo o trochu méně krve, možná něčeho jiného, ale podpořil bych je, pokud by to udělali. Určitě by to mohlo fungovat, ale předpokládám, že nemůžete popřít to, že Daredevil by nikdy nefungoval stejně dobře v mládeži přístupném světě jako Spider-Man. Víte, co tím myslím? Tím chci říct, že myslím, že věk postavy, její křesťanská vina, její historie se ženami a podobně, je to trochu více dospělé... musí to být."

Herec má bezesporu pravdu, uvolněnější pojetí by Daredevilovi neslušelo, ale současně má pravdu i v tom, že může fungovat přístupnost PG-13. V minulosti už jsme viděli, že i v rámci téhle přístupnosti mohou vzniknout poměrně drsné projekty (příkladem budiž nový Batman). 

Jak bylo řečeno, zatím nejsou konkrétní plány (nebo je veřejnost nezná), ale čeká se, že se Daredevil a další postavy z jeho universa objeví v seriálech jiných hrdinů a následně se Matt Murdock dočká vlastní série. 

Zdroj: ComicBook, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat