K Marvelu se zřejmě přidává hvězda Stranger Things


 Finn Wolfhard je prý novým přírůstkem k Marvelovskému filmovému universu. 

Marvelu se dál daří lákat do svých projektů velké hvězdy, přece jen, komiksový žánr je už několik let na vrcholu a málokdo asi odmítne nabídnu se k němu přidat (jsou tací, ale není jich moc). A zdá se, že nově se k marvelovské rodině přidal i Finn Wolfhard, který se stal miláčkem fanoušků díky seriálu Stranger Things

SOUVISEJÍCÍ: ANDREW GARFIELD PROZRADIL, ŽE NÁVRAT DO ROLE PETERA PARKERA NENÍ V PLÁNU

Podle Giant Freakin Robot se Finn objeví v některém nadcházejících marvelovských projektů, je prý už podepsána i smlouva, takže tomu nic nebrání. Samozřejmě nebylo řečeno koho ztvární a v jakém filmu/seriálu, Marvel je tajnůstkář (i když ne vždy se mu daří udržet vše pod pokličkou). 

Nicméně se odhaduje, že by to nemělo být jen cameo, ale herec by mohl být výraznější roli s ohledem na jeho stoupající popularitu. A je na místě připomenout, že už se s Finnem ve spojení s marvelem mluvilo, některým divákům by se líbil jako mladší verze Lokiho.

Těžko říct, jestli se objeví jako tato postava, když to nevyšlo v minulosti, nebo se představí jako úplně někdo jiný. To nám musí odhalit sám Marvel (nebo vykecat Tom Holland či Mark Ruffalo).

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat