Třetí Spider-Man překonal Avatara. A fotky ukazují boha, který dal schopnosti Moon Knightovi


 Komiksové střípky.

Očekávalo se, že Spider-Man: Bez domova (2021) zvládne překonat miliardu na tržbách, ale jen málokdo věřil, že z něj bude až takový hit. Aktuálně má totiž film na kontě 761 milionů dolarů ze severoamerických kin a 1,05 miliardy ze zbytku světa. 

SOUVISEJÍCÍ: TÝM SPIDER-MAN A DAREDEVIL, TO SI PŘEJE TOM HOLLAND

A právě domovské tržby se teď hodně skloňují, protože se filmu podařilo překonat Avatara (2009) a dostat se na třetí příčku nejúspěšnějších filmů v severoamerických kinech. Jestli se zvládne dostat i na druhou, kde jsou aktuálně Avengers: Endgame (2019) s 858 miliony dolarů, to není příliš pravděpodobné a první místo, kde je Star Wars: Síla se probouzí (2016) s 936 miliony dolarů už vůbec ne, to by musel být film nabídnout v Číně, což už se nezdá být moc pravděpodobné, ale i tak se Spider-Manovi daří skvěle. 

Božstvo na scéně

Pokud víte něco o postavě Moon Knight, tak vám asi nemusím připomínat, že nadpřirozené schopnosti mu daroval egyptský bůh Khonshu. A právě toho si můžete pohlédnout na fotografiích z chystaného seriálu Moon Knight, který bude mít premiéru 30. 3. 2022 na Disney+.

Zdroj: BoxOfficeMojo, Sony Entertaiment/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat