Peacemaker: Jak se tvůrci rozhodli udělat z ústřední postavy bisexuála?


Vysvětlil to James Gunn. 

Hlavní hrdina v seriálu Peacemaker Christopher Smith v podání Johna Ceny je drsňák, je to svalnatý zabiják, který v honbě za mírem hodlá zabít jakéhokoliv muže, ženy a dítě (nebo to alespoň tvrdí), poslouchá rockovou hudbu a rozhodně to není žádné "ořezávátko". 

SOUVISEJÍCÍ: NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILM MINULÉHO ROKU? PLNO DIVÁKŮ ZMIŇUJE SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL

Ale také je to někdo, kdo v ložnici nepohrdne ženami i muži, jak potvrdil Peacemakerův otec v podání Auggie (Robert Patrick).

A jak vlastně tvůrci došli rozhodnutí, že bude Peacemaker bisexuál:

"Ona je naprostým jeho opakem v mnoha ohledech, pokud jde o politiku. Je to lesbická žena tmavé barvy pleti (popsal James Gunn postavu jménem Leota Adebayo, pozn. redakce). On je bílé pleti, heterosexuální - ne, není heterosexuální - je bílé barvy pleti a ať už je čímkoliv, je to muž. A přesto se oba mají rádi. Mají toho mnoho společného. Peacemaker je zajímavou postavu, protože je v prd*li mnoha způsoby a v mnoha jiných ohledech je svým způsobem docela průkopnický. John často improvizuje a udělal z Christophera Smitha hypersexuálního chlapa, který je v případě sexu otevřený čemukoliv. Byl jsem tím překvapen. Ale pomyslel jsem si, 'Hádám, že to dává smysl, protože tenhle chlapík má více vrstev."

Nicméně, nikdo z toho, že je Peacemaker divoch v ložnici nedělá žádné halo, jeho bisexualita ho nedefinuje, takže snad nikdo nebude tvůrce obviňovat z toho, že moc sázejí na rozmanitost. 

Zdroj: Empire Magazine/Film, HBO Max/Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat