Eternals jsou druhou nejméně úspěšnou marvelovkou. A fotky z Batmana


 Komiksové střípky.

Už před premiérou bylo jasné, že Eternals (2021) budou jinou komiksovkou, na to tvůrci několikrát upozorňovali. Nechtěli, aby jejich film byl jen epickou podívanou, ale hodlali se soustředit na postavy a vztahy mezi nimi.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA MARVELOVKU ETERNALS

Dalo se tak čekat, že to ne každému sedne, což se ukázalo i na hodnoceních, film je (podle mě nezaslouženě) nejhůře hodnocenou marvelovkou vůbec. Ale přestože se jí mnozí fandové zastávají jako odvážného kroku jiným směrem, tak ani tržby nejsou zrovna excelentní. 

Film aktuálně přestal být promítán v severoamerických kinech a z nich si odnesl 164,9 milionů dolarů, což je druhá nejnižší částka. Hůře na tom byl jen Neuvěřitelný Hulk (2008), který utržil 134 milionů dolarů. Celosvětově pak mají Eternals cca 402 milionů dolarů, což není nejhorší výsledek, znamená to, že je na 24. místě (z 27 filmů) v případě tržeb marvelovek a je nutné zmínit, že film šel do kin v době, kdy se diváci vraceli do sálů velmi opatrně kvůli covidu-19, ale i tak jde o zklamání. 

Pár snímků z Batmana

Letos 3. 3. 2022 se do kin dostane dlouho připravovaná sólovka Batmana a práva z ní pochází několik fotografií. Tady jsou


Zdroj: BoxOfficeMojo, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat