Spider-Man: Bez domova - Šokující smrt měla vypadat jinak, ale kvůli covid-19 se změnila


 Jak? POZOR, SPOILERY!!!

Tvůrci Spider-Man: Bez domova (2019) naznačovali, že film bude asi nejvíce emocionálním a drsným dobrodružstvím Pavoučího muže. A nelhali. Například jsme byli svědky smrti tetičky May (Marisa Tomei). A právě tenhle moment měla vypadat původně jinak.

SOUVISEJÍCÍ: SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA DÝCHÁ NA KRK AVATAROVI

Jak? To popsal spoluscenárista Chris McKenna:

"Bylo to ošemetné. Bylo to ošemetné, pokud šlo o produkci, protože jsme měli jiné nápady, kde by se scéna odehrávala, ale kvůli covidu [se to muselo změnit]. Měli jsme jeden nápad, kdy by se to odehrávalo v sanitce a měli jsme celou verzi, která na tom byla vystavěna, ale nebylo by praktické natáčet to během covidu. To jsou věci, které se prostě dějí. Fyzicky jsme museli scénu přesunout na jiné místo, ale snažit se, aby všechny její prvky fungovaly. Museli jsme udělat nějaké úpravy a to je to, co se často během produkce děje. Bylo to [ošemetné], ale jsem rád za to, jak to dopadlo a že to na spoustu lidí mělo dopad, který jsme chtěli - mělo to dopad - protože je to důležité pro Peterův příběh a jeho cestu."

Samozřejmě není jasné, jak by scéna v ambulanci vypadala, ale to, čeho jsme se nakonec dočkali, působilo více překvapivě než smrt v sanitce.

Zdroj: Gold Derby, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat