Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Kdo je zářící bytost z nového traileru?

O koho se pravděpodobně jedná.

Je to jen chvíle, co se objevil další trailer na marvelovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) a jak už to tak u upoutávek na marvelovské projekty bývá, vyvstala hromada otázek. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE POTVRDIL EXISTENCI ILLUMINATI

Marvel prostě ví, jak rozproudit diskusi o svých projektech, což se mu povedlo i tentokrát. A pokud pomineme přítomnost skupiny Illuminati, asi nejvíce se mluví o tom, kdo je ona "zářivá" bytost, která se v traileru mihla.

Mezi hlavní teorie patřilo to, že se jedná o Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), další pak mluvila o tom, že jde o Superior Iron Mana (které by měl ztvárnit Tom Cruise, tedy původní kandidát na roli Iron Mana), zaznělo i to, že se jedná o některého z mágu používajícího ohnivé kouzlo nebo Human Torche z Fantastické čtyřky. Další domněnka mluvila o tom, že je to Captain Marvel, ale v podání Monicy Rambeau (Teyonah Parris), což byla v komiksu druhá nositelka tohoto jména.

Fandové samozřejmě podrobili trailer velmi intenzivnímu zkoumání a podle názoru mnohých jde o Captain Marvel, ale není to Carol, ovšem buďto Monica, ale pravděpodobněji Maria Rambeau (Lashana Lynch), což je kamarádka Carol a matka Monicy.

Pokud je pravda, že se jedná o Mariu, respektive jejího varianta, pak by to byla zajímavá ukázka toho, jak funguje Multivesmír, kdy v jedné jeho části je Captain Marvel Carol a v jiné její nejlepší kamarádka Maria.

Samozřejmě neznáme detaily příběhu, takže můžeme jen hádat, jakou roli Maria sehraje, ale rozhodně už teď můžeme prohlásit, že to bude zajímavé. 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat