Doctor Strange 2: Pravidla Multivesmíru nebudou tvůrci příliš vysvětlovat, to už udělal seriál Loki. A uvidíme Nightcrawlera?

 


Co na to jeho představitel?

Film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) se zaměří na Multivesmír a to je tematika, která je hodně bohatá a obsáhlá. Ale pokud očekáváte, že vám film podrobně vysvětlí, jaká jsou pravidla Multivesmíru, tak asi budete zklamaní. 

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCI HODLAJÍ CTÍT SLOVO ŠÍLENSTVÍ Z NÁZVU DOCTOR STRANGE V MNOHOVESMÍRU ŠÍLENSTVÍ V KAŽDÉM JEHO OHLEDU

Jak už to tak u marvelovských projektů bývá, jsou více či méně propojeny a to platí i pro druhého Doctora Strange. A pokud chcete porozumět Multivesmíru, měli byste se podívat na seriál Loki. Producent Richie Palmer totiž poznamenal:

"Bylo to opravdu vzrušující. Zjistili jsme, že nemusíme strávit spoustu času tím, abychom shrnuli pravidla, měli jsme pocit, že publikum už nyní spoustu ví. S Michaelem (tvůrce seriálu Loki Michael Waldron) se rovnou můžeme vrhnout na vyprávění dobrého příběhu v prostoru, který už byl vytvořen."

Je to trošku nemilé pro ty, kteří seriál Loki neviděli, ostatně, streamovací služba Disney+ není dostupná všude (i když samozřejmě lidé si cestu k seriálu najdou, pokud chtějí), ale jak bylo řečeno, u Marvelu jsme zvyklí, že své projekty intenzivně provazuje. Ostatně, pokud si chcete druhého Doctora Strange užít, určitě byste se měli podívat i na seriál WandaVision.

Jak už jste si asi všimli, očekává se, že se v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství dočkáme spousty zajímavých cameo rolí a mluvilo se i o tom, že by mezi nimi mohl být také člen X-Menů Nightcrawler v podání Kodiho Smit-McPhee (s Benedictem Cumberbatchem si zahrál v Síle psa). A právě on se k tomuto vyjádřil:

"Samozřejmě vám upřímně můžu říct, že s mnohovesmírem šílenství, které brzy vyjde, nemám nic společného."

Pokud tedy nemlží, což není moc pravděpodobné, ve filmu ho neuvidíme.

Zdroj: D23 Magazine/The Direct, Variety, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat