Na plátně zlověstný, v reálu nesmírně milý, představitel Červíčka zavzpomínal na Alana Rickmana


 O kolegovi promluvil Timothy Spall.

V roce 2016 bohužel zemřel Alan Rickman, který má na kontě hromadu zajímavých rolí, kdy mezi ty nejznámější patří bezesporu Severus Snape z filmové série Harry Potter. A práva jeho kolega z téhle kultovní fantasy Timothy Spall (Peter Pettigrew/Červíček) na Alana zavzpomínal:

SOUVISEJÍCÍ: SERIÁL SIMPSONOVI SE ROZLOUČIL S ALANEM RICKMANEM

"Jedna věc, kterou vám nyní můžu o Alanovi říct, pokud tedy pominu tragédii v podobě jeho ztráty a to, že jsme ho ztratili v tak mladém věku, je, že hrál spoustu zlověstných a poměrně hrozivých a děsivých postav - nehrál je neustále, ale byl v nich skvělý. Ale on byl naprosto jiný, tak vřelý, tak laskavý a upřímně milý. V Harry Potterovi, i v době, kdy nepracoval, nebyl den, kdy by nepřišel se skupinou dětí. Vždy mu volali, 'Můžu přijít na plac?' Bral s sebou děti kamarádů, aby jim to tam ukázal."

Asi se shodneme, že Snape byl jednou z nejzajímavějších postav z Harryho Pottera a Alan ho ztvárnil na výbornou. Ale jak je patrné, v reálném životě to nebyl nepříjemný člověk, ale někdo, kdo se snažil dělat ostatním radost. 

 Zdroj: Looper, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat