Setkání s Jossem Whedonem kvůli roli v Avengers bylo pro herečku z Deadpoola hodně matoucí

 Morena Baccarin promluvila o zvláštním zážitku. 

Jednou ze zatím trestuhodně nevyužitých postav v Marvelovském filmovém universu je Maria Hill. Naštěstí ji ale uvidíme v seriálu Secret Invasion, kde by snad mohla mít více prostoru. Asi netřeba připomínat, že Mariu ztvárňuje Cobie Smulders, ovšem jednou z kandidátek byla i Morena Baccarin. A právě ta promluvila o tom, jak matoucí pro ni bylo obsazování téhle role:

SOUVISEJÍCÍ: DEADPOOL V DOCTOR STRANGE V MNOHOVESMÍRU ŠÍLENSTVÍ?

"Nechápala jsem to, vůbec jsem to nechápala. Miluji to, že mě [režisér Avengers Joss Whedon] oslovil. Tvrdil mi, že je jako Sigourney Weaver ve Vetřelci, že je drsná a já na to, 'Nerozumím tomu.' Ve scénáři jsem to neviděla, nemohla jsem to udělat. Dělala jsem testovací záběry. Byla jsem tam s Cobie, testovaly jsme proti sobě a já na to, 'Ona tuhle roli dostane, chápu proč.' Chtěl, abych byla emotivní a krotila to a byla drsná a já na to, 'Nevím, co po mně chcete, abych udělala. Nemůžu to udělat.' 

Jak ale víme, Morena si stejně zahrála v úspěšné komiksové filmové sérii a to v Deadpoolovi, takže nemusí litovat toho, že se z ní nestala Maria Hill. A kdoví, třeba se její postava vrátí, neskončila sice nejlépe, ale v komiksovém světě je možné všechno.

Zdroj: Happy Sad Confused, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat