Doctor Strange 2: Hodláme ctít slovo šílenství v každém jeho slova smyslu. A jak je na tom vztah Christine Palmer a Doctora Strange, to prozradil producent


Už se těšíte?

Ten, kdo viděl dostupné materiály k filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) asi souhlasí s tím, že to bude pořádná divočina a to potvrzuje i producent Richie Palmer:

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT KE DRUHÉMU DOCTORU STRANGEOVI ZŘEJMĚ ODHALIL DALŠÍHO MOCNÉHO PADOUCHA

"Ctíme každou definici slova 'šílenství', pokud jde o tenhle film. Pro příklad, není to jen o tom, jak může vypadat šílenství plynoucí z alternativního vesmíru nebo toho jak zní. Až to uvidíte, tak zjistíte, že je tu nekonečné množství vašich verzí napříč nekonečným množství vesmírů a vy jste odlišnou osobou, jejíž různé stránky se během cesty na vrchol vynořují."

Palmer se také rozpovídal o návratu Christiny Palmer (Rachel McAdams), která byla velkou láskou Doctor Strange (Benedict Cumberbatch):

"Bohužel nejsou znovu spolu. Jak jsme viděli na konci Doctora Strange, rozhodl se zůstat v Sanctum, což znamená, že nemůže uspokojovat své sobecké touhy. Rád by na konci filmů zůstal s Christine, ale udělal těžkou věc. Řekl, 'Ne. Stanu se superhrdinou a budu bránit naši realitu. Musím se posunout dál."

Nicméně z trailerů víme, že se Christine nějakým způsobem zapojí do dění, tak snad nebude pouze plnit funkcí "křoví". 

Zdroj: D23 Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat