Brie Larson by ráda crossover mezi marvelovským universem a Rychle a zběsile

Tak to asi jen tak nevyjde.

Crossovery bývají fajn a diváci je mají rádi. Často tak po nich volají, ale jsou určitá přání, která asi vyslyšena nebudou. Například představitelka Captain Marvel Brie Larson by byla ráda, kdyby se protnuly světy Marvelu a Rychle a zběsile, což asi není zrovna něčím, čeho bychom se mohli dočkat:

SOUVISEJÍCÍ: WOLVERINE VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI? ZŘEJMĚ ANO. JENŽE SI HO NEZAHRAJE HUGH JACKMAN

"Prosím, prosím, všem řekněte, že bych samozřejmě chtěla být ve filmu Rychle a zběsile. Jsem tím posedlá. Miluji je. Myslím si, že jsou opravdu dobré. Jsou tak zábavné. A díky nim mám ráda auta... Jsem připravena hrát novou postavu nebo cokoliv. Cokoliv bude potřeba, ale jsem opravdu pro crossoverový moment."

Pokud bychom to hodně přitáhli za vlasy, teoreticky by to možné bylo, protože společnost Universal (která stojí za Rychle a zběsile) a Marvel už spolu v minulosti spolupracovaly a to na Neuvěřitelném Hulkovi (2008), ale crossover mezi Captain Marvel a Rychle a zběsile je opravdu z říše snů. I když, před pár lety bychom asi také kroutili hlavou, pokud by někdo tvrdil, že se Rychle a zběsile vydá do vesmíru...

Zdroj: Uproxx, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat