Studio trvalo na tom, že bude Batman mládeži přístupný. A Spider-Man: Bez domova má další rekord

Komiksové střípky.

Přestože někteří doufali, že nový Batman (premiéra 3. 3. 2022) bude mládeži nepřístupný. Nakonec není a má oficiální přístupnost PG-13 (byť jsou podle všeho hranice téhle přístupnosti testovány) a zdá se, že tohle byla jedna z mála věcí, na které studio Warner Bros. trvalo (jinak tvůrcům nechalo volné ruce). Režisér Matt Reeves poznamenal:

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA BATMANA JSOU EXTRÉMNĚ POCHVALNÉ

"Nikdy tu nebyl moment, kdy by mi řekli, 'Jsi si jistý? Nedělejme to.' Vždy byli všemu nakloněni a měl jsem podporu... Musím říct, že film je přesně takový, jaký jsem chtěl a celou dobu mě podporovali. Jedna věc, kterou udělali, což bylo i mým úmyslem od začátku, bylo to, že mi řekli, 'Podívej, je pro nás důležité, aby byl film PG-13. Je to Batmanův film a my do toho investujeme hodně.' A já na to, 'Dobře, ve filmech Planeta opic jsem také zkusil najít tuhle rovnováhu.' Měl jsem pocit, že je to podobné, věděl jsem, že můžeme testovat hranice toho, co v případě PG-13 lze udělat a přesto nabídnout to, co jsem chtěl."

A soudě podle prvních reakcí to vyšlo a dočkáme se filmu, na kteří fandové Batmana dlouho čekali.

Spider-Man dál boduje

Spider-Man: Bez domova (2021) si vedl v kinech skvěle, na kontě má 1,83 miliardy dolarů (a to nebyl uveden na extrémně důležitém trhu Číně) a jeho krasojízda pokračuje. Příští měsíc 22. 3. 2022 bude uveden skrze digitální platformy a 12. 4. 2022 na DVD a BR discích. 

A právě s tím se pojí další rekord pro třetího Spider-Mana. Na jedné z nejznámějších amerických platformách nabízející filmy v digitální podobě Vudu Digital se stala monumentální komiksovka nejúspěšnější, pokud jde o předprodeje. Gratulace.

Zdroj: Collider, Media Play News, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat