Je tu prostor pro návrat Mary Jane v podání Kristen Dunst. Odkaz na Hulka v sérii Hawkeye, který vám unikl. Padouch v sérii Ironheart. A Brie Larson tvrdě maká


 Komiksové střípky.

Přestože se o tom spekulovalo, ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se nevrátily životní lásky předchozích Spider-Manů, tedy ani Mary Jane Watson v podání Kirsten Dunst. Ale ta věří, že je tu ještě šance:

"Stále je čas. Tím chci říct, poslouchejte, nikdo mě neoslovit, ale myslím si... chci říct, tenhle Multivesmír pokračuje a pokračuje... Mám pocit, že by k tomu mohlo dojít."

Mohlo, ale zatím nic konkrétního nevíme.

Kdo bude padouch v Ironheart?

To, že je v přípravách marvelovských seriál Ironheart víme už nějakou dobu a stejně tak víme, že se v něm objeví Anthony Ramos. Nebylo ale známo, koho ztvární. Nyní se objevily informace, že by to měl být záporák a je možné, že to bude syn padoucha z prvního Iron Mana (2008) Obidiaha Stanea (Jeff Bridges). Kromě toho v seriálu uvidíme také herečku Lyric Ross, která by měla ztvární kamarádku hlavní hrdinky.

Seriál by měl mít premiéru někdy v příštím roce.

Jen pro ostříží zraky

I seriál Hawkeye byl samozřejmě plný odkazů na ostatní postavy a projekty od Marvelu. A byť první řada skončila v prosinci minulého roku, teprve teď se povedlo objevit nové Easter egg. A proč to trvalo tak dlouho? Protože jde o doslova malý odkaz. Konkrétně Hulk, který skáče z budovy na budovy během útoku Chitauri na New York.

A nakonec tu máme tréninkové video Brie Larson, která se připravuje na roli v komiksovce The Marvels (premiéra 16. 2. 2023).

Zdroj: Deadline, THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat