Tobey Maguire se s rolí Spider-Mana zatím nehodlá rozloučit


Což je dobře.

Ano, Tobey Maguire se vrátil jako Spider-Man ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021). To už není tajemstvím a stejně tak není tajemstvím to, že ho údajně Marvel hodlá přivést zpět i kvůli svým dalším projektům. 

SOUVISEJÍCÍ: TOBEY MAGUIRE SE ZŘEJMĚ OBJEVÍ VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI

Ale jaké to vlastně pro herce bylo, po tak dlouhé době navléknout znovu kostým Pavoučího muže? 

"... prostě jsem se chtěl přidat. Jsem velký fanda Toma (Tom Holland, aktuální představitel Spider-Mana, pozn. redakce) a těchto filmů a Andrew (Andrew Garfield, představitel Spider-Mana ve filmech Amazing Spider-Man). Bylo to určitě lákavé, ale ano, reagoval jsem, 'Dobře, co uděláme?' A bylo to trochu tajemné. Ocenil jsem to, co mi řekli, bylo to popravdě o tom, dát se dohromady s těmito lidmi a vrátit se k části mé minulosti a dostat šanci udělat to společně. A bylo to i osobní, svým způsobem to bylo uzavření nebo cesta, jak se k tomu vrátit - nevím přesně, jak to definovat, prostě se k tomu vrátit a nechci říct uzavřít tuhle kapitolu, ale vrátit se k ní, dočkat se určitého rozuzlení a prostě se přidat k milujícímu kreativnímu duchu."

Zajímavé je hlavně to, že Tobey nechtěl použít výraz "uzavřít kapitolu", což by mohlo naznačovat, že ví něco o svém návratu. Nebo si prostě jen chce nechat otevřená vrátka, ale očividně se nehodlá se Spider-Manem úplně rozloučit.

Zdroj: Deadline, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat