Ve druhém Doctoru Strangeovi se prý objeví Tobey Maguire. A fandům se nelíbí údajné přeobsazení Jessicy Jones


Komiksové střípky.

Už asi všichni vědí, že se ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) vrátili i předchozí dva představitelé Pavoučího muže a to Tobey Maguire a Andrew Garfield. A mluvilo se o tom, že to není rozhodně naposledy, co se něco takového odehrálo. 

SOUVISEJÍCÍ: ANDREW GARFIELD BY SE KLIDNĚ VRÁTIL JAKO SPIDER-MAN

Zdá se, že se to potvrdí dříve, než jsme předpokládali, protože se objevily určité indicie, že by se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) měl vrátil právě Tobey Maguire. 

Což nakonec asi nebude překvapením s ohledem na to, že Doctor Strange (Benedict Cumrbatch) sehrál důležitou roli v příběhu Spider-Man: Bez domova a především druhý díl Doctora Strange vzniká v režii Sama Raimiho, který měl na starosti původní trilogii Spider-Man s Tobeyem. 

Mimochodem, spekulace o tom, že se tenhle sympatický herec ve filmu ukáže vycházejí z toho, že herečka Mariana Torres, která dabuje Scarlet Witch do portugalštiny zveřejnila fotografii s Manolem Reyem, který dabuje Tobeyho Maguire. Herečka pak dodala: "Blíží se dobré věci".

Právě ve Spider-Man: Bez domova se vrátil Charlie Cox jako Matt Murdock/Daredevil a mluvilo se i o tom, že ve filmu bude i Krysten Ritter jako Jessice Jones. K tomu nedošlo, ale fandové (a není jich málo) doufají, že ji přece jen uvidíme. 

Ovšem, začalo se mluvit o tom, že Marvel bude chtít tuhle roli přeobsadit, což se nesetkalo se zrovna pozitivním přijetím. Hromady lidí si stěžují na internetu a ozývají se klasická varování jako to, že pokud se to odehraje, zruší předplatné streamovací služby Disney+ atd. 

Zatím nebylo potvrzeno, že se hledá nová herečka a doufejme, že ani nebude, protože Krysten byla skvělá. Tak se snad vrátí i ona, stejně jako je tomu v případě Charlieho Coxe a Vincent D'Onofrio jako Kingpin, který se objevil v seriálu Hawkeye

Zdroj: ComicBook, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat