S Wonder Woman a Deadpoolem už si zahrál, teď se Rock postaví po bok Kapitána Ameriky


 Vánoční film zaštítí Amazon. 

V listopadu minulého roku nabídl Netflix film Red Notice (2021), který sice měl určité rezervy, ale co určitě bylo velkým kladem filmu bylo obsazení, kterému vévodili Ryan Reynolds, Dwayne "Rock" Johnson a Gal Gadot

Ti jsou velmi dobře známí komiksovým fandům, protože Ryan ztvárňuje Deadpoola, Gal pak Wonder Woman a Dwayne se v budoucnu představí jako Black Adam. 

A právě Dwayne se objeví také ve filmu Red One, který chystá streamovací služba Amazon Prime Video a tentokrát bude jeho parťákem Chris Evans, tedy představitel Kapitána Ameriky. 

Půjde o akční vánoční film, jehož scénář si vezme na starosti Chris Morgan, který napsal jiný Johnsonův film a to Hobbs & Shaw (2019) a pracuje i na druhém Shazamovi (asi víte, že Black Adam je v komiksu úhlavním nepřítelem Shazama) a režii obstará Jake Kasdan, který už se s Rockem také zná a to z natáčení druhého dílu Jumanji (2019).

O ději toho moc nevíme, známy jsou jen klasické sliby o tom, že to bude vánoční film jako žádný jiný. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale očekává se, že to bude někdy kolem vánočních svátků v příštím roce. 

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat