Batman: Robert Pattinson promluvil o Batmanově pravidlu nezabíjet


Co k tomu dodal?

Už 3. 3. 2022 se jako Batman představí Robert Pattinson a je jasné, že jeho Temný rytíř bude v určitých ohledech jiný než ti před ním. Co ale bude podobné je i to, že tento Batman se bude vyhýbat zabíjení lidí, což je průvodním znakem většiny verzí Netopýřího muže. 

SOUVISEJÍCÍ: BATMAN JE P*ČKA, ZAZNĚLO V SERIÁLU PEACEMAKER

Co k tomu herec dodal?

"Pokud jde o Batmana, je tu pravidlo: nesmí zabít. Může to být vyloženo dvěma způsoby. Buď chce vsadit jen na odpovídající trest nebo chce zabíjet a jeho sebekontrola mu v tom brání."

Na toto pravidlo se zaměřil i seriál Peacemaker, kde zaznělo, že je Batman odpovědný za smrti, které spáchali zločinci, které dostal do vězení, ale oni unikli. Je to rozhodně něco k zamyšlení, zda by se občas Batman neměl uchýlit k něčemu ráznějšímu, minimálně v případě nenapravitelných jedinců. Nicméně jak se zdá, tento Batman to dělat nebude. Ostatně, podle Roberta je na tom v určitých odhledech podobně jako zločinci:

"Žije kriminální život, ale bez toho, aniž by se dopouštěl zločinů! Mám pocit, že bych z toho mohl něco vytěžit. Nicméně jsem mohl hrát pouze superhrdinu, když je opravdu problematický!"

Tahle podoba Batmana se zdá poměrně drsná, tak uvidíme, jak si povede proti padouchům, kteří mu budou dělat ve filmu problémy.

Zdroj: Premiera, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat