Mortal Kombat 2: Pokračování má zelenou, pomůže s ním marvelovský tvůrce


Tak snad se povede odstranit nedostatky původního filmu. 

V minulém roce se konečně objevil třetí hraný film Mortal Kombat, na který se čekalo dlouho. Hodně hodně hodně dlouho. A nebyla to vůbec špatná podívaná, nicméně, i jako velký (dovolím si říct, že jeden z největších v ČR) fanda Mortal Kombat jsem musel přiznat, že pár věcí bylo nedotažených. 

Ne, nevadilo mi, že vůbec nedošlo na titulní turnaj, vlastně mi to přišlo jako svěží nápad (speciálně pak s ohledem na to, že tvůrci mají v plánu natočit trilogii, kdy se bude první díl odehrávat před turnajem, druhý během něj a třetí po něm), ale některé bojové scény byly poměrně slabé, z her nepocházející hlavní hrdina byl sice dobře obsazen, ale nebyl zajímavě napsán a určité postavy byly absolutně nevyužity. A soundtrack také mohl být lepší. 

Ovšem, i tak jsem se pobavil dost, abych doufal, že vznikne pokračování. A to bylo aktuálně oficiálně potvrzeno. Což nakonec není překvapením, protože si film na streamovací službě HBO Max vedl skvěle. 

Zatím nebyly prozrazeny žádné detaily o pokračování, tedy kromě toho, že se o scénář postará Jeremy Slater, který pracuje na komiksové pecce Umbrella Academy pro Netflix a marvelovské sérii Moon Knight pro Disney+.

Datum premiéry ještě známo není. 

Zdroj: Deadline, Warner Bros./New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat