Tobey Maguire a Willem Dafoe porazili Wolverina, jsou nejdéle působícími herci v marvelovské roli . A další postava ze Sebevražedného oddílu dostane spin-off

Komiksové střípky.

Jak už určitě víte, ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se vrátil jak Tobey Maguire jako Spider-Man, tak Willem Dafoe jako Green Goblin. A právě díky účasti v tomto epickém filmu se oba herci mohou pochlubit rekordem v Guinessově knize rekordů. Jakým? Mají nejdelší aktivní kariéru jako představitelé marvelovské postavy. 

SOUVISEJÍCÍ: TOBEY MAGUIRE NEMÁ V PLÁNU SE ROZLOUČIT S ROLÍ SPIDER-MANA

Původně se tímto rekordem chlubil Hugh Jackman, ten ztvárňoval Wolverina 16 let a 232 dnů, Tobey a Willem (byť s velkou pauzou) hrají marvelovské postavy 19 let a 225 dnů.

Peacemaker není poslední

Minulý rok jsme se dočkali skvělého filmu Sebevražedný oddíl (2021), letos na něj navázal seriál Peacemaker, který je stejně (nebo možná i více) zábavný. A tím se nekončí. Tvůrce obou projektů James Gunn se totiž nechal slyšet:

"Aktuálně pracujeme na něčem dalším, dalším seriálu, který je napojen na toto universum. Nemůžu o tom nic prozradit. Je to napojeno na toto universum a nemyslím si, že to bude stejný žánr jako Peacemaker, nebude to tak komediální jako Peacemaker, ale bude to ve stejném universu."

A bude pokračovat Peacemaker?

"Je tu velmi dobrá šance, že ano. Jsme aktuálně největším seriálem na světě. Jsme nadšení, všechny nás baví to natáčet..."

Uvidíme, co James kuchtí, ale je v podstatě jasné, že ať už je to cokoliv, bude to pořádně ujetá zábava.

Zdroj: CBMDeadline, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat