Eternals: Nejtrapnější moment mého života, prohlásila herečka o scéně z traileru, která byla z filmu vystřižena


Lia McHugh promluvila o zábavném momentu. 

Možná jste si všimli, že v traileru na marvelovku Eternals (2021) byla scéna, ve které Sprite (Lia McHugh) zpívala karaoke. Ale to nakonec ve filmu nebylo. Co k tomu herečka poznamenala:


"[Smích] Musela jsem kvůli tomu zpívat karaoke. Bylo to ten nejzábavnější den, protože jsem musela... nemyslím si, že jsem skvělá zpěvačka, ale musela jsem zpívat před Angelinou Jolie. Barry (Barry Keoghan, představitel Druiga, pozn. redakce) a Kumail (Kumail Nanjiani, představitel Kinga, pozn. redakce) tam byli také. Bylo to hodně trapné. Vzpomínám si, že jsme to natočili [smích] a Chloé (Chloé Zhao, režisérka, pozn. redakce) mi říká, 'Moment, snažíš se zpívat hrozně?' Nesnažila jsem se zpívat hrozně, ale řekla jsem, 'Ano. Ano, snažila. Nech mě to udělat znovu.' Bylo to tak trapné a všichni umírali smíchy. Poté jsem si uvědomila, že to byl nejtrapnější moment mého života."

Herečka je tak asi ráda, že scéna ve filmu nakonec neskončila. Ale důvodem neprozradila, řekla jen, že musely být vystřiženy i jiné věci.


Zdroj: Josh Wilding, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat