Spider-Man: Bez domova - Herec promluvil o návratu do své ikonické role


Doufalo se v to a přání diváků bylo vyslyšeno. POZOR, SPOILERY!!!

Jak se předpokládalo a doufalo, ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se do kostýmů Pavoučího muže znovu navlékli Tobey Maguire a Andrew Garfield a právě druhý zmíněný promluvil o tom, jaké to vlastně bylo:


"Já a Tobey jsme točili dva týdny, ale myslím, že jsme zvládli docílit něčeho víc, než jen toho, že jsme se ukázali, prohodili, 'Ahoj a nashle!' Můj Spider-Man zachránil případný romantický vztah svého bratra. A smířil se s nejvíce traumatickým momentem svého života, když to pro svého bratra udělal. Ujistil se, že nebude mít stejný osud, je na tom něco kosmicky krásného. Tím myslím, že dostal druhou šanci zachránit Gwen."

Možná jste slyšeli o tom, že Marvel by rád oba herce viděl zpět (což ale nebylo oficiálně potvrzeno), šel by do toho Andrew?

"Myslím, že ano, určitě jsem tomu otevřen, pokud mi to bude připadat správné. Peter a Spider-Man, tyhle postavy jsou hlavně o tom, aby sloužily vyššímu dobru mnohých. Je to kluk ze střední třídy z Queensu, který ví, co to znamená čelit překážkám a ztrátě a je velmi empatický. Zkusil bych si vypůjčit etický rámec Petera Parkera, pokud by byla možnost se vrátit zpět a odvyprávět víc z příběhu, musel bych se cítit velmi jistě, pokud jde o mě samého."

Uvidíme, jak to bude dál, ale určitě by byla spousta lidí ráda, pokud by se Andrew a Tobey ukázali ještě minimálně několikrát. 


Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat