I superhrdina potřebuje zachránit. Představitel Spider-Mana prozradil zvláštní důvod, proč se jeho maminka pustila do producentů


 Tom Holland se rozpovídal o nečekané situaci. 

Docela často se herci, kteří ztvárňují superhrdiny, potýkají se zvláštním problémem a to, že není zrovna snadné si dojít na toaletu, pokud mají na sobě kostým. A své o tom ví i Tom Holland, který se nyní rozpovídal o tom, co se stalo během natáčení Spider-Man: Homecoming (2017):

SOUVISEJÍCÍ: DO ZÁVĚREČNÉ BOJOVÉ SCÉNY VE SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA SE MĚL ZAPOJIT I VENOM

"Pamatuji si na scénu, v případě prvního filmu, která se odehrávala u Washingtonova monumentu a nakonec jsem se musel šplhat nahoru a dolů několik týdnů. A jednoduše řečeno jsem nemohl na toaletu nějakých jedenáct hodin a byl jsem zoufalý. Když nosíte pod oblekem postroje, samozřejmě si je nemůžete přetáhnout přes vršek, protože by to bylo vidět a protože je oblek tak těsný, je nutné mít postroje zapnuté, což znamenalo, že jít na toaletu bylo výzvou. Pamatuji si, že jsem volal mamce a říkám jí, 'Mám opravdu těžký den, potřebuji na toaletu. Nebyl jsem na toaletě 11 hodin."

A asi vás napadne, co Tomova maminka, fotografka Nikki Holland, udělala. To, co by udělala (téměř) každá maminka, zavolala tvůrcům a dala jim "čouda" za to, že "trápí" jejího synka. 

Tom k tomu dodal:

"O dva, nebo tři dny později si mě producenti vzali stranou a řekli, 'Jak jsou na tom tvé ledviny?' Volala nám tvoje maminka a řekla nám, abychom ti zařídili vhodné přestávky na toaletu."

Herec dodal, že ho to vyděsilo, ale současně byl rád, že si bude moci odskočit, když bude potřebovat. Na druhou stranu poznamenal, že být v těsném kostýmu není nejpříjemnější věc na světě, ale i tak se považuje za extrémně šťastného, že dostal šanci hrát Spider-Mana. A zdá se, že ho bude hrát i dál, Sony hodlá společně s Marvelem natočit nejméně další tři filmy Spider-Man.

Zdroj: YouTube/Jeremy Lynch, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat