V Thor: Love and Thunder uvidíme Thora v nové helmě. A Wonder Woman 1984 je nejprodávanějším filmem roku 2021

Komiksové střípky. 

Z dosavadních materiálů bylo jasné, že ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se objeví Mighty Thor (Natalie Portman) v helmě. Ale jak se zdá, nebude sama, protože i Thor (Chris Hemsworth) zřejmě bude mít tuhle součást kostýmu, kterou používá v komiksech. 

Alespoň to tak vypadá na marvelovkých promoobrázcích (u kterých se předpokládá, že jsou pravé, ale jistotu zatím nemáme), které se nově objevily na internetu. Ne, že by to bylo poprvé, co si Thor vzal helmu, ale v prvním filmu Thor (2011) to udělal jen na moment a v Thor: Ragnarok (2017) to nebyla jeho klasická helma. 

Další věc, která na promoartech zaujala je nový Black Panther. Není jasné, kdo se pod maskou skrývá, ale patrné je, že je to muž (zřejmě tak padá teorie o tom, že se novým Black Pantherem stane Shuri). Je tak možné, že jde o syna T'Chally (Chadwick Boseman) a Nakie (Lupita Nyong'o), což je také jedna z nejdiskutovanějších teorií. 

Dozvíme se to během premiéry druhého dílu Black Panther 10. 11. 2022.

Wonder Woman 1984 (2020) nebyla zdaleka hodnocena tak kladně, jako první díl, ale na streamovací službě HBO Max, na které byl film uvolněn, slavila velký úspěch a stejně tak se může pochlubit skvělými prodeji na DVD a BR discích (ano, plno lidí si stále pořizuje filmy na fyzických nosičích). 

Vlastně jde o nejžádanější projekt v USA minulého roku. Konkrétně bylo prodáno 608 686 DVD disků a 818 496 BR disků, což znamená výdělky téměř 35 milionů dolarů. Na druhou stranu, v minulém roce nebyla nabídka nových filmů na DVD/BR zase tak široký, takže je to úspěch, ale těžko říct, jak by to vypadalo, pokud by byl "běžný" rok.

Zdroj: The Numbers, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat