Kdy uvidíme třetí řadu drsného (a zábavného) seriálu The Boys? A která zajímavá postava se zřejmě objeví v Bladeovi?

 


Komiksové střípky.

Možná to bude odvážné tvrzení, ale The Boys považuji za jeden z nejlepších komiksových seriálů za dlouhou dlouhou dobu. Je drzý, brutální, politicky nekorektní, skvěle zahraný a hlavně nesmírně zábavný. 

Streamovací služba Amazon Prime Video zatím nabídla dvě řady a netrpělivě se čeká na třetí. Konečně víme, kdy se jí dočkáme. Bude to 3. 6. 2022. To znamená skoro dva roky po konci druhé řady. Něco mi ale říká, že se čeká vyplatí. 

Už jen proto, že se dočkáme adaptace velmi kontroverzní zápletky Herogasm, která sice bude údajně odlišná od kreslené verze, ale i tak to prý bude něco, co se nevidí každý den. Kromě toho si prohlédněte ještě obrázek nové postavy Soldier Boye (Jensen Ackles).

Marvel pomalu chystá novou verzi filmu Blade (premiéra zatím nebyla stanovena) a zdá se, že se v něm můžeme těšit na další zajímavou komiksovou postavu. Podle castingových informací tvůrci hledají jihoafrickou herečku, která mluví francouzsky, je jí mezi 20 a 40 lety, má bojové zkušenosti a je ochotna intenzivně trénovat. 

Její pracovní jméno je Faiza a je tak logickým dohadem některých lidí, že jde o doktorku Faizu Hussain, která dostala kódové označení Excalibur poté, co se stala agentkou MI13 a získala legendární meč krále Artuše.

V komiksu Faiza spolupracovala s Danem Whitmanem/Black Knightem (a dokonce s ním měla vztah) a dalšími superhrdiny. Kromě toho, že je Excalibur vynikající bojovnicí, tak poté, co byla zasažena mimozemskou zbraní během invaze Skrullů na Zemi, se u ní projevily zajímavé schopnosti jako manipulace s živými tvory i objekty na atomové úrovni. To znamená, že je může doslova rozebrat, ale také poskládat zpět. Kromě toho je schopna protivníky paralyzovat. Dovede také extrémně rychle léčit zranění.

Je samozřejmě možné, že Marvel obsazuje jinou postavu a použil tohle "krycí jméno", ale dávalo by smysl, pokud by se objevila Excalibur, protože jak víme, tak v potitulkové scéně v Eternals (2021) bylo naznačeno, že Blade (Mahershala Ali) a Dane Whitman (Kit Harington) spojí síly a právě s druhým zmíněným má Excalibur společnou historii.

Zdroj: Knight Edge Media, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat