Jeho představitel hrál hrozně a jeho příběh nedával smysl, měl prohlásit Whedon o Cyborgovi


Situace se dál komplikuje. 

Už delší dobu se objevuje silná kritika Josse Whedona a to především (ale nejen) od Raye Fishera, představitele Cyborga v Justice League (2017), jejíž režii převzal Whedon poté, co se jí Zack Snyder vzdal z rodinných důvodů.

SOUVISEJÍCÍ: NIKDY JSEM NEPRACOVAL S NENEPŘÍJEMNĚJŠÍ SKUPINOU LIDÍ, PROHLÁSIL WHEDON O HERCÍCH Z JUSTICE LEAGUE

Fisher se do Whedona intenzivně pouští a nešetří ani některé bývalé i současné pracovníky DC a Warner Bros. Ale Whedon zatím mlčel. 

To už dál neplatí, rozhodl se ohradit v nedávném interview. Například byl překvapen z Fisherova tvrzení, že v postprodukci zesvětlil barvu kůže u herců tmavé pleti. 

Zareagoval také na to, že měl minimalizovat Cyborgovu roli, protože jde o postavu tmavé barvy pleti. Whedon tvrdí, že důvody, proč k tomu došlu se skrývají jinde.

Podle režiséra Fisher nepředváděl zrovna excelentní herecký výkon a jeho příběh prý nedával logický smysl.

Je na místě zmínit, že ve Snyderově sestřihu Justice League (2021) byli naopak Fisherův výkon a dějová zápletka Cyborga chváleny mnohými recenzenty, ale samozřejmě jde o subjektivní záležitost. Whedon nemusí v tomto případě lhát, mohl to být jeho dojem.

Filmař dál prohlásil, že s Fisherem vedl hodiny dlouhé přátelské a uctivé rozhovory a obvinění nejsou pravdivá nebo si nezaslouží být diskutována. 

K tomu, proč se proti němu najednou zvedla vlna odporu, Whedon poznamenal:

"Bavíme se tu o zlovolné síle. Bavíme se tu o špatném herci v obou smyslech tohoto slova. Nevím, kdo to začal. Vím pouze to ve jménu koho k tomu došlo."

To, co tím myslel si můžete vyložit podle sebe, ale je asi jasné, na koho ukazuje prstem...

Zdroj: Vulture, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat