Video ukazuje padoucha z Batgirl. Jak dlouhý bude film Batman (nápověda - hodně). A zemřel herec z Moon Knighta


 Komiksové střípky.

Možná to víte, možná ne, ale ve filmu Batgirl bude k vidění záporák Firefly, kterého ztvární Brendan Fraser. A právě on je k vidění ve videu z natáčení téhle komiksovky, která bude mít premiéru na streamovací službě HBO Max (premiéra zatím nebyla upřesněna). 

Mimochodem, nečekejte od klipu zázraky, herec je nasnímám z dálky a ještě je to velmi... neakční moment.

Stává se dobrým (?) zvykem, že jsou komiksovky docela dlouhé a v kině tak trávíme často víc než dvě hodiny (a to nejen kvůli frontě na popcorn). A výjimkou zřejmě nebude ani nová sólovka Batmana (premiéra 3. 3. 2022). 

Podle dostupných informací bude stopáž velmi štědrých 176 minut. Alespoň to tvrdí oficiální australské stránky kin IMAX.

Představitel Hannibala zemřel při nehodě

A teď bohužel smutná  zpráva. Ve věku 37 let zemřel francouzský herec Gaspard Ulliel, kterého můžete znát například jako představitele mladého Hannibala Lectera. K tragédii došlo v Aplách 19. 1. 2022, kdy se Gaspard zranil během lyžování a bohužel se ho nepovedlo zdravotníkům zachránit. 

Herec má na kontě několik výrazných rolí, jeho posledním projektem byla role padoucha Midnight Mana v marvelovské sérii Moon Knight (premiéra 30. 3. 2022).

 

Zdroj: Deadline, EuropaCorp Distribution (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat