Nikdy jsem nepracoval s nepříjemnější skupinou lidí, prohlásil o hercích z Justice League Joss Whedon


Režisér se rozhodl vyjádřit k obviněním.

Už poměrně dlouhou dobu to kdysi miláček publika Joss Whedon schytává "ze všech stran". Podle některých herců z Buffy, přemožitelka upírů se nechoval zrovna dobře a tvrdě se do něj pustili i herci z Justice League (2017) a to především představitel Cyborga Ray Fischer, který na Whedonovi nenechal nit suchou.

SOUVISEJÍCÍ: WHEDON PRÝ VYSTŘIHL SCÉNY S CYBORGEM, PROTOŽE NEDÁVALY SMYSL A NEBYLY DOBŘE ZAHRANÉ

Whedon se k tomu dlouhou dobu příliš nevyjadřoval, ale zřejmě už mu "ruply nervy" a v interview pro NY Magazine se rozhodl ohradit. Rozhovor je velmi dlouhý a zaměřil se na různá témata, ale samozřejmě došlo i na tuhle ožehavou situaci. 

A Whedon si příliš nesype popel na hlavu (i když přiznal, že některé špatné věci, které o něm prohlásila jeho bývalá žena pravdivé jsou), naopak si myslí, že za to, co se děje stojí nějaká blíže nespecifikovaná zlá síla, nepochopení ze strany některých herců kvůli jazykové bariéře a kromě toho dodal, že obsazení Justice League bylo to nejméně příjemné, se kterým kdy pracoval.

Samozřejmě těžko soudit, jaké to na natáčení bylo, nikdo z nás se ho neúčastnil a pravdou je, že proti Whedonovi vystoupilo dost lidí, takže asi nelze očekávat, že se na jeho stranu po tomto rozhovoru přikloní sympatie veřejnosti, ale zase je na místě zmínit, že v dnešní napjaté době stačí udělat malý a zdánlivě neškodný přešlap a už vás za to někteří pranýřují. 

A mimochodem, jak na interview reagoval zmíněný Ray Fisher? Na Twitteru napsal:

"Raději, než abych reagoval na všechny ty lži a šaškárny, dnes oslavím odkaz reverenda doktora Martina Luthera Kinga Jr. Zítra bude pokračovat práce."

Jelikož je Fisher vůdčí osobnost kritické vlny proti Whedonovi je jasné, že to nenechá bez odezvy.

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat