Kapitán Amerika má nový štít. A DC nechá zemřít téměř celou Justice League


 Komiksové střípky.

Marvel chystá dvě nové komiksové řady s Kapitánem Amerikou a to Captain America: Sentinel of Liberty a Captain America: Symbol of Truth, kdy jedna bude věnována Steveu Rogersovi a druhá Samu Wilsonovi. A právě druhý zmíněný se dočkal změny vzhledu štítu. 

Captain America: Symbol of Truth odstartuje v květnu, Captain America: Sentinel of Liberty pak v červnu. 

Zdroj: Mark Brooks a Marvel Comics







I u konkurenčního DC Comics chystají něco velkého. Konkrétně dostane pořádně zabrat legendární tým Justice League. Letos totiž bude třicáté výročí zlomové smrti Supermana v 75. čísle jeho komiksu a u této příležitosti se v 75. čísle komiksu Justice League (vyjde 19. 4. 2022) odehraje něco podobného. Podle všeho zemřou všichni členové Justice League vyjma jediného. 

Autor Joshua Williamson k tomu dodal:

"Je to velmi vážné. Je to zajímavá příležitost to udělat během 30. výročí události 'The Death of Superman', která se odehrála v 75. čísle Supermana. My v případě 75. čísla Justice League uděláme 'Death of the Justice League'. Chceme, aby bylo lidem jasné, že je to vážné a bude to mít velký dopad na budoucnost DCU (DC Universe, pozn. redakce). Chvíli to potrvá a bude to důležitou součástí toho, jak bude po tomto příběhu DCU vypadat. Není tu už Justice League."

Uvidíme, jak dlouho Justice League nebude existovat, víme, jak to se smrtí v komiksech je, ale jak bylo řečeno, nebude to jen chvilková událost, ale něco, co DCU na slušně dlouhou dobu ovlivní. 


Zdroj: EW, DC Comics
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat