Doctor Strange 2: Zřejmě se dočkáme představení nového týmu Avengers


 Naznačuje to oficiální předmět k filmu. 

Je jasné, že než se dočkáme uvedení marvelovky Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022), objeví se ještě hromada více či méně realistických odhadů a spekulací. Jako například ta, že se dočkáme nového týmu Avengers z jiné dimenze. 

SOUVISEJÍCÍ: VE ČTVRTÉM THOROVI SE ZŘEJMĚ VRÁTÍ PETER DINKLAGE

Ovšem, v tomto případě je to podloženo určitými důkazy. Konkrétně se objevilo oficiální tričko ke druhému Doctoru Strangeovi, na kterém není na první pohled nic zajímavého. Je na něm logo Avengers a hotovo. 

Ano, tohle logo je malinko jiné než to, které známe, ale to asi příliš nezaujme. Co naopak přitáhne pozornost je popisek k tričku:

"Užijte si Doctora Strange v novém překvapivém dobrodružství Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství od Marvel Studios. Tohle triko Avengers ukazuje logo nejmocnějších hrdinů světa, kteří by ovšem mohli být z úplně nového mnohovesmíru."

Pokud se potvrdí jen poloviny toho, co se zatím o filmu říká, pak to bude hodně hodně hodně "natřískaná" podívaná. Snad ale ne moc, aby z toho nebyl zmatený guláš, ovšem na film dohlíží Sam Raimi a ten určitě ví, co dělá. 

Zdroj: Amazon, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat