Šéfka Sony "vykopla" Kevina Feigea z kanceláře, když přišel s nápadem rebootovat Spider-Mana


 Z nápadu nebyla nadšená. 

Nedávno vyšlo najevo, že se aktuální kreativní šéf Marvelu Kevin Feige snažil docílit toho, aby nevznikl Amazing Spider-Man 3, ale místo toho navrhoval reboot Spider-Mana s tím, že by se stal součástí Marvelovského filmového universa. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL NECHTĚL, ABY VZNIKL TŘETÍ AMAZING SPIDER-MAN

Ovšem, když s tímto nápadem oslavil jednu z tehdejších šéfek firmy Sony (která na Spider-Mana vlastní práva) Amy Pascal, pozitivního přijetí se nedočkal, což prozradila sama Pascal. Podle všeho Feige přišel s tím, že jediný způsob, jak umí věci dělat, je dělat je úplně od začátku. 

Žádal tak, aby Sony svěřilo Marvelu nad filmem dohled s tím, že situaci nemělo vnímat jako to, že jde o dvě rozdílná studia a nemělo jít o snahu o navrácení práv na postavu Marvelu.

"Nejdříve jsem z toho byla hodně rozčílená. Myslím, že jsem začala brečet a vyhodila ho z mé kanceláře nebo po něm hodila sendvič - nevím, co z toho to bylo... Po pěti filmech jsme tomu ale nedávali nic nového. A musím být upřímná, snažili jsme se být odlišní a to hodně, zkusili jsme i něco, co bylo sice odlišné, ale neměli jsme to zkoušet."

Zdá se tak, že Sony si po druhém Amazing Spider-Manovi (2014) nebylo úplně jisté, co dál a tak na nabídku Marvelu kývlo. A nakonec se to ukázalo jako dobrý krok.

Zdroj: The Story of Marvel Studios: The Making of The MCU/CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat