Kdy zřejmě uvidíme trailer na druhého Doctora Strange? A Daredevil bude mít prý v She-Hulk nečekaný kostým


 Komiksové střípky.

Film Doctor Strange in the Madness of Multiverse bude divočina, o tom není pochyb. Ale na jeho premiéru si ještě chvíli počkáme, naplánována je na  5. 5. 2022. Ovšem, už teď by určitě mnozí rádi viděli alespoň malou ochutnávku a možná se dočkáme. 

Zdroj: Marvel Comics

Podle (zatím nepotvrzených) informací by měla být první upoutávka k dispozici během promítání filmu Spider-Man: Bez domova (česká premiéra 16. 12. 2021), což by dávalo smysl, protože jednou z důležitých postav ve třetím dobrodružství Spider-Mana bude právě Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). 

Podle všeho by jedna z potitulkových scén měla být právě poctivou ochutnávkou z Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Tak snad je to pravda. 

I v případě další zprávy se zatím bavíme o nepotvrzených informacích, ale aktuálně se začalo mluvit o tom, že Daredevil (Charlie Cox), který by se měl objevit v seriálu She-Hulk, se předvede v kostýmu, který zatím znají hlavně fandové komiksu. 

Většina z nás si s Daredevilem spojuje červený kostým, ale ještě předtím, než ho začal nosit, vsadil Daredevil na žlutou verzi, která byla odkazem na jeho otce. Ten tuto barvu měl v případě svých boxerských zápasů. 

Seriál She-Hulk by měl být na streamovací službě Disney+ k vidění někdy příští rok.

Zdroj: CinemaReviewsChange My Mind Podcast

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat