Marvel se prý snažil zastavit vznik třetího Amazing Spider-Mana


 Chtěl, aby se postava stala součástí Marvelovského filmového universa.

Jak asi víte, tak série filmů Amazing Spider-Man nespadá do Marvelovského filmového universa. Tedy zatím, protože ve filmu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) se to vše změním. Nicméně nyní vyšlo najevo, že se údajně Marvel snažil dosáhnout toho, aby nevznikl třetí film Amazing Spider-Man, ale aby místo toho došlo na reboot a Spider-Man se stal součástí Marvelovského filmového universa. 

V knize The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe se objevila následující informace:

"S ohledem na to, že nebylo času nazbyt, [Kevin] Feige (aktuální kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) všechny svolal: každý výkonný producent Marvel Studios se musel zúčastnit dvoudenního sjezdu, který probíhal v pronajatém hotelovém prostoru v Santa Monice. Nikdo jiný v Marvel Studios nevěděl, co se děje... V uzavřené místnosti byly nastoleny dvě otázky: Je tu šance dosáhnout nějaké dohody se Sony? A pokud by došlo k dohodě týkající se například pěti filmů, jaké příběhy by chtěli odvyprávět?"

Jak víme, série Amazing Spider-Man nepokračovala, ale ani ne tak kvůli Marvelu, ovšem kvůli tomu, že si druhý díl nevedl tak dobře, jak se předpokládalo. A tak Marvelu vyšlo to, že místo pokračování došlo k rebootování Spider-Mana, který se stal součástí Marvelovského filmového universa.

Zdroj: The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat