Musíte znát svou hodnotu, prohlásila Scarlett Johansson v reakci na svůj (už vyřešený) spor se společností Disney


 Herečka promluvila o třaskavém tématu. 

Nedávno se neřešilo skoro nic jiného, nežli žaloba Scarlett Johansson na společnost Disney kvůli filmu Black Widow (2021). Podle zástupců herečky bylo porušením smlouvy to, že byla marvelovka zveřejněna ve stejné době v kinech i na streamovací službě Disney+.

Rázná vyjádření obou stran naznačovala, že soud je nevyhnutelný, ale nakonec došlo k mimosoudnímu vyrovnání a dokonce bylo oznámeno, že Scarlett bude s Marvelem (patří firmě Disney) dál spolupracovat a to jako producentka.

Teď se k tomu herečka ještě jednou vyjádřila:

"Obecně řečeno je důležité, abyste znali svou hodnotu a uměli se za sebe postavit. V této branži pracuji už dlouhou dobu. Je to téměř třicet let. A je tu spousta věcí, která se během třicet let změnila. Myslím, že možná někdy v minulosti jste mohli mít pocit: "Panebože, když se za sebe postavím, možná už nedostanou nikdy další práci.' Nebo byste svým způsobem skončili na černé listině. Naštěstí, to se v téhle době změnilo."

Je pravda, že v minulosti by si asi málokdo dovolil veřejně vystoupit proti gigantovi jakým je Disney, protože by byl pak považován za problematického. A je dobře, že se za sebe umějí lidé postavit, ovšem doufejme, že toho někteří nezačnou zneužívat, přece jen soudní systém v USA dovoluje i poněkud bizarní soudní spory.

Zdroj: CBR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat